X-ref

Een flexibel systeem voor het opslaan, doorzoeken en presenteren van verschillende soorten informatie

Het laatste nieuws

Upgrade X-ref

Medio juni zal de nieuwe versie van X-ref (X-ref versie 5.3) worden uitgerold. In april hebben 4 X-ref klantendagen verspreid door het land plaatsgevonden. Tijdens deze dagen zijn de nieuwe mogelijkheden van X-ref 5.1 gepresenteerd. Eind april is de programmeur uit Zweden overgekomen om de laatste details te bespreken.

Twee belangrijke wijzigingen die bij de upgrade voor u van belang zijn:

    1. Met de upgrade naar versie 5.3 kan alleen nog worden gewerkt met een beveiligde internetverbinding (https) (niet verplicht voor lokale klanten). Consequentie hiervan is dat u verwijzingen naar uw webportal die bijvoorbeeld op uw intranet zijn vermeld moet aanpassen. Links binnen de webportal worden door Ingressus tijdens de upgrade aangepast;
    2. Het is nu mogelijk om de naam van het webportal aan te passen (voorheen: klantnaam4.vakliteratuur.info kan worden gewijzigd in andereklantnaam.vakliteratuur.info.

Ontwikkeling Web API

Op dit moment wordt de nieuwe Web API getest en waar nodig aangepast. De Web API biedt nieuwe mogelijkheden wat betreft het doorzoeken van de X-ref catalogus en het koppelen van andere systemen. Verder wordt de documentatie geschreven.